Ik ben Camila Hollemans, Braziliaans, ik woon in Nederland sinds 2010, met mijn man en twee prachtige dochters. Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in hoe we ons welzijn kunnen verbeteren en balans en harmonie in ons leven kunnen brengen. Met dat in gedachten heb ik massagetechnieken, Ayurveda, Reiki en Yoga bestudeerd, en voor vele jaren was ik echt blij het leven van mensen ten goede te veranderen.

Toen ik met mijn man naar Nederland kwam en van onze twee meisjes beviel, met totaal verschillende ervaringen, voelde ik een sterke drang om vrouwen te ondersteunen tijdens het belangrijke evenement dat de geboorte is. Het moment van geboorte is cruciaal in het leven van een vrouw, en het zal haar vanaf dat moment diep beïnvloeden. Daarom wilde ik ondersteunen en naast vrouwen staan, emotionele en psychologische steun bieden, omdat ik weet hoe belangrijk het is om je veilig en verzorgd te voelen, in de overweldigende daad van geboorte.

Met dat in gedachten, vond ik de professionele cursus voor Doula, en dat was als een droom die uitkwam! Nu kan ik al mijn studies en ervaring verzamelen, om te doen wat ik ontdekte dat ik het beste doe. Kracht geven, genezen en zorgen voor vrouwen in dit spectaculaire en uitdagende moment dat de geboorte is.

Speciaal als een buitenlander, begrijp ik als geen ander hoe we ons voelen wanneer we in verwachting zijn van een baby en ver weg wonen van onze geliefden. De transformatie in een moeder is nog moeilijker, maar tegelijkertijd, zo mooi uw geschiedenis te kunnen schrijven met eigen woorden en verlangens.

Het is een genoegen voor mij om u te ondersteunen tijdens uw zwangerschap, geboorte en post-partum periode, met al mijn kennis en ervaring, en maken dit unieke moment het beste wat het kan zijn. Ik ben er voor je!

Liefde