Ik heb altijd gestudeerd en gewerkt aan de verbetering van het welzijn. Met de studie van lichaamstherapieën zoals massages, Reiki, Aromatherapie, Yoga en meditatie heb ik mijn kennis uitgebreid en nu integreer ik ze allemaal in mijn werk als Doula.

 

Mijn filosofie is dat de vrouw centraal moet staan ​​in dit transformatieproces, dat veel verder gaat dan de geboorte zelf. Zwangerschap, bevalling en daarna de postpartum periode zijn gebeurtenissen die niet van elkaar te scheiden kunnen zijn, daarom verleen ik mijn volledige hulp tijdens deze reis. Gespecialiseerd in Babygezondheid, het perspectief van baby’s op geboorte, borstvoeding en zwangerschap en postpartumgezondheid.

 

Dit is onze familie!
Zij zijn degenen die me aanmoedigen, steunen en me de kracht geven om mijn dromen waar te maken.
Een van hen was een Doula worden, en ik moet zeggen dat dit allemaal niet mogelijk zou zijn zonder deze man op de foto. Hij is degene die de touwtjes in handen heeft als ik plotseling moet vertrekken, niet wetend wanneer ik terug zou zijn. Toen de werkuren lang en intens waren, en dan heb ik nog tijd nodig om te landen en terug te keren naar de routine van het huis. En hij luistert nog steeds graag naar de verhalen…
De kinderen begrijpen geleidelijk aan wat ik doe, en waarom ze soms wakker worden en ik niet thuis ben. En als ik aankom, zien ze graag de foto’s van de baby’s.
De oudste heeft voorlopig besloten geen kinderen te krijgen. Ik weet niet of ik het goede voorbeeld geef, maar ze weet zeker waar baby’s vandaan komen 😉
De waarheid is dat ik doe wat ik doe vanwege hen. Zij waren degenen die deze passie voor het moederschap in mij hebben gewekt, en hij is degene dat mijn dromen steun, om het te laten gebeuren. Dit is mijn basis!

De transformatie in moeder kan moeilijk zijn,
maar het is zo mooi om het verhaal te schrijven
met hun eigen woorden en wensen!

Het is voor mij een genoegen om aan je zijde te staan ​​tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Met al mijn kennis en ervaring, vertrouwen en vreugde brengen in de nieuwe familie die zich aan het vormen is.

Met liefde,

Camila